Het 1aprilboek

Al tijden wordt 1 april als een echte grappendag gezien. Het is een soort vrij brief voor iedereen om grappen bij elkaar uit te kunnen halen. De grappen lopen uiteen van een scheet kussen tot een tot de centimeter geplande grap. Hoewel veel mensen het ontzettend leuk vinden zijn er ook zat mensen die zelf in de maling worden genomen en dit helemaal niks vinden. Ben jij iemand die een ander in de maling neemt of zou je het liefst een grote klacht indienen over 1 april.

Het euroboek

De euro is nu al de enige jaren in gebruik binnen de eurolanden. Echter veel mensen binnen Nederland vinden de Euro helemaal niks en denken dat we beter af zouden zijn door weer terug naar de gulden te stappen. Zo zijn er politieke partijen die als standpunt hebben dat we weer moeten overstappen op de gulden. Echter heeft de Euro ook een heleboel voordelen, namelijk de financiële zekerheid. Mocht Nederland ooit in een crisis komen dan kunnen we er zeker van zijn dat andere eurolanden ons zullen steunen. Ben jij positief over de euro, of zou je liever de gulden terug hebben?

Het parkeerboek

Parkeren, het is voor veel mensen een grote schrik in de grotere steden. Met de huidige productie van auto's zal het in de toekomst alleen nog maar drukker worden op de weg, en er zullen dus ook minder plekjes vrij blijven om te parkeren. Veel mensen parkeren netjes op een plaats waar niemand er last van heeft, maar komen er op een vervelende manier achter dat het geen officiële parkeerplaats was. Ben jij te spreken over de huidige verkeerssituatie of heb jij ook wel eens het parkeerprobleem ondervonden en een beloning in de vorm van een boete of wielklem gehad?

Goedkoop je boeken bestellen? Gebruik online boekhandel en prijs vergelijker voor boeken Boeknet voor het vinden van de laagste prijs voor je boek.